detsember 27, 2006

Aprikoosi kreembrüleekook


Just sellist kooki tegin jõululauda, tuli eriti maitsev, soovitan kõigile créme brulée fännidele. Inglisekeelne retsept Good Food ajakirjast ja eestikeelne versioon nami-namist.

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

hei ja head uut,

küsimus, kus sa oled poeriiulitel jahvatatud mandlitega kokku puutunud? ma olen ainult laaste näinud... (mul pole asjandust millega neid jahvatada) ja ega sa pole kokku puutnud sellise asja nagu mõrumangli essetsiga? selles mõttes, et juhuslikut poeriiulil kohanud?

11:22 PM  
Blogger Maarit said...

head uut aastat!

jahvatatud mandlite kohta ei oska midagi öelda, mul endal on hea masin nende jahvatamiseks. ja mõrumandi essentsi kohta samuti ei oska kosta, aga usun, et seda peaks mõnes kohas olema :)

5:06 PM  

Postita kommentaar

<< Home